maanantai 19. marraskuuta 2012

anteeksi blogi hiljaisuus.

Anteeksi tosiaan miun blogi hiljaisuus, viikonloppu meni touhutessa tuusulassa ystävä perheen luona! oli niiin haikea fiilis palata kotiin :( katja on niiin hyvä ystävä mulle, ikävöin sitä niiin paljon! ja vielä enemmän katjan ihania poikia <3 torstaina saavuin helsinkiin ja katja ja pojat olikin kentällä jo vastassa, siitä lähdettiinkin kotiin ja kauppaan. Tehtiin ihanaa häränsuikale-purjo kastiketta ja riisiä ja katjan special ihanaa salaattia! En oo ihan varma kumpi oli innoissaan Jasper(kummipoikani) vai minä, toistemme seurasta! :D Perjantaina aamulla veimme laukkuni suutariin joka kentälle mennessä hajosi. Sitten hyvinkäälle ostoskeskukseen :) Oli ihan tosi mukava päivä, Katjan lapset on ihanan kilttejä ja suloisia lapsia. Ostin hyvinkään ostoskeskuksesta, stadiumista uuden urehilutopin sekä  mageen mustan juomapullon! Ostin myös cubuksesta hupparin ja biletopin, ehkäpä mukaan läksi myös erittäin siistin upean ihana nahkarotsi ;) Päivä oli ihana! Perjantai iltana katjan kanssa katsottiin ja fiilisteltiin vain elämää-sarjaa, joka sai kummatkin kyyneliin:) Lauantaina mentiin koko katjan perheen kanssa, prismaan ruokakauppaan ja katjan  mies joni valmistikin itse valkosipulikermaperunoita ja itse maustettuja-nuijittuja porsaan pihvejä, namskis, joni on oikeesti loistava kokki! Sunnuntai aamuna olikin jo kotiin lähtö ja fiilistelin lentokentällä sitä, että seuraavan kerran siellä nimittäin ollaan uutenavuotena lähdössä thaimaaahaaan :D Viikonloppu oli ihana, kertakaikkiaan ihana. Oon oikeesti sitä mieltä, että viikonloput menee parhaiten kun saa tehdä jotain konkreettista ja tärkeää olla just esimerkiksi kummilapsen kanssa. Mikä tärkeämpää kun se, että voit antaa sun jakamattoman huomion niin ihanalle olennolle <3 mitkään baari-illat ei koskaan vedä vertoja tollaiselle viikonlopulle, että saat olla hyvän ystävän seurassa ja ihanien lasten kanssa. Lapset on niiin pienen hetken pieniä, toivottavasti jokainen äiti laittaa aina oman lapsensa etusijalle kaikessa. Sunnuntaina pääsinkin onneksi jo jumppaan, olin innoissani sinne menossa kun olin viimeksi käynyt tiistaina :( huomasin sunnuntain jumpassa, että lihas oli kasvanut levossa. Sain nimittäin valita kilon painavemmat puntit käsiini, oli huippufiilis, oikeesti!! Tänään kävin myös kiinteytys jumpassa, ja huomasin jumpan aikana, ulkoreisien kestävyyden parantuneen. Maittohapoille ei mennyt lainkaan niin nopeasti kun normaalisti ja ehkä myös kunto on jo hitusen kohentunut, kivaa :) tää viikko menee töissä, ti,ke,to,pe,la,su, yritän ennättää käydä jumpissa paljon! Huomenna, rasvanpolttotreeni, hyvä niin, koska oon syönyt tänään suruuni (tunnesyöjä) :(

Mutta huonompiin uutisiin...
Sain tänään selville, että vuokraamani loma-asunto, thaimaan choengmon alueelta oli huijaus. Ihmettelin kun lokakuun alussa maksoin talon vuokran kokonaan ja kuittia ei tullut. Laitoin sinne 5.10-16.11 lukuisia määriä sähköposteja, mutta tuloksetta, kuittia ei koskaan tullut ja yhteydenottoihini ei vastattu. Siskoni koitti soittaa sinne tänään, mutta numero ei ollut käytössä ja "firman" nettisivut olivat hävinneet ( www.dreamlivingsamui.com ) ja "firman" välittäjän hääri JUSSI HIRVONEN.  asunto maksoi 1400€ kuukausi ja oli kyseessä luxus omakotitalo omalla uima-altaalla. Eipähän siinä, eikun rikosilmoitusta tekemään ja 1400€ köyhempänä. Oon tosi harmissani, ja vihainen. Inhottavaa kun ihmiset huijaa hyviä ihmisiä jotka on työllä ja vaivalla tehnyt töitä ja takonut rahaa unelmien lomaa varten ja toinen tekee petoksen. Rikosta tutkitaan petoksena. Toivon, että uusi majoitus löytyy, mutta ei todellakaan ole vara enää laittaa moista summaa majoitukseen :( kyseessä piti olla luxus majoitus mitä varten säästin ja nyt rahat ovat hävinneet tuhkatuuleen niin kuin firmakin. saa siis lukijat vinkata jos tietää edullisia majoituksia Thaimaan Kohsamuilta.

Näillä mennään eteenpäin, pettyneenä ja surullisena. Lomafiilis toivottavasti tulee takaisin ennen matkaa, koska sitä ei peruta!!!

murheet vanhentaa naamaa!


rakas kummipoikani jasper.

kummin syleilyssä.

ollaan ihan mahoton parivaljakko.

jasper, on niiiin rakas <3

salitoppi uusi.

katjan poika, romeo <3


salitopin esittelyä :D

lentokoneessa:D

 
Toivottavasti teidän viikko alkanut paremmin, ja laittaa linkkejä tai viestejä mistä saa näin jälkijunassa vuokrattua loma-asunnon kohsamuilta! Halauksia uuten viikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)