maanantai 31. maaliskuuta 2014

Muutto ohi!

Tervehdys sinne ruudun toiselle puolelle!

Muutto on ohi, ja tässä omassa kodissa kirjoittelen ensimmäistä postausta. Lähdin tosiaan perjantaina hulvattoman työpäivän jälkeen junalla kohti Joensuuta. Junassa oli jälleen kerran kauheaa matkustaa ja vr:n wifi yhteys on surkea. Netflix ei toiminut eikä mikään! Olin kotona 23:00 ja söin ja menin nukkumaan OMAAN SÄNKYYN. En muuten herännyt kertaakaan, ennen kun 06:00 ja oli aika ruveta pakkaamaan ja kantamaan tavaroita autoon. Onneksi oli aikaa sen verran, että ennätin käydä moikkaamassa veljeni perhettä. Heitä ikävöin hyvin paljon, koko aika <3 Lapset oli niin ihania, inhottava oli lähteä.

Lauantaina oltiin jo 14:00 jälkeen takaisin isolla kirkolla. Haettiin heti kantoapua kyytiin! On ihanaa, että on ystäviä jotka auttaa näin ikävissä asioissa, kuin muutto :D Muutto oli tehty jo 18:00 kun oli hyvät apurit! Kiitos Antti, Johanna, Tuomas ja äiti <3

Illalla käytiin äitin kanssa kaupassa, mutta uni tuli jo tosi aikaiseen, ei kauheasti jaksanut touhuta enää. Sain kylläkin jo kaikki tavarat paikoilleen :) 

Sunnuntaina olikin sitten hyvin kurja päivä, henkisesti ja fyysisesti. Mulla oli tosi pahamieli, siitä, että äiti lähti. Mulla jäi niiin ikävä, maailman tärkeintä ihmistä. Ollaan oltu aina äitin kanssa tosi läheisiä, ja eron hetket on aina vaikeita. Äiti lupaskin onneksi tulla takaisin jo parin viikonpäästä!  Äiti on maailman ihanin. Se tietää, että mulla on ollut rankkaa täällä, uusi työ ja paikkakunta on vetänyt veronsa. Oon ollut alamielinen kun on tapahtunut niin isoja muutoksia elämässä, ja en kauheen helpolla totu uusiin asioihin. Äiti kannusti ja tsemppasi, että jaksaisin olla reippaana. Ja sen voimasanoilla mie jaksan. Aamulla äiti jo naputti viestin jossa luki "hyvää työpäivää, suukkoja" ihana ihminen! Koko eilisen mulla vielä koski päähän aivan perkeleesti, olin kuolla.

Eilen kun äiti lähti, sain onneksi viettää päivän miun parhaan ystävän kanssa. Murheet kaikkoaa mielestä kun ollaan yhdessä! Lähdinkin hänen pt:ksi salille, ja patistin häntä treeneissä. Mahtava neiti, veti smithissä failureen asti! Hyvä Johanna! Itse en treenannut, mutta Johanna teki mulle uuden 2-osaisen alakroppatreenin ja hän opetti mulle vähän tekniikkaa. Kiitos avusta!

Salin jälkeen mentiin ikeaan ostamaan miun kotiin lamppuja. Lamppujen laitto multa ei luonnistunut, joten Johanna ja Antti onneksi ne asensi mulle! Asennus oli hauskan näköistä, mullakun ei ole keittiönjakkaraa :D

Ikean jälkeen pääsin lettukesteille! Johannan äiti oli tehnyt Johannalle lettukestit ja sain kutsun mennä sinne! Oli hauskaa ja oli kiva herkutella hyvässä seurassa! Nautittiin Johannan kanssa hänen viimeisestä vapaa syönti päivästä yhdessä :) Tänään neidillä alkoi virallinen kisadieetti ;) I wish you all the best!

Perjantaina menossa töihin!

Työasua :)

Lauantaina tulossa isolle kirkolle!

Ruoholahti ja auringonlasku!

Lamppujen asennusta :D

Aamulla töihin menossa :)

Mitä muuta mulle kuuluu? No päätin tänään starttailla uudestaan go fat go ohjelmaa. Ateriat on sujunut suhteellisen hyvin tänään. Töissä meni ylitöiksi ja jouduin skippaamaan salin, kun sain ystävän kylään. Tänään alkoi myös naistenvaivat, joten se onneksi taitaa selittää tuota viikonlopun tunnemyllerrystä ;)

Tällä viikolla aijon käydä salilla 3x ja ryhmäliikunnoissa 2x. Huomenna meen salille treenaamaan töistä suoraan ja sieltä suoraan Bodyjamiin :) Toivon, että on energiaa treenata huomenna kunnon treeni! Mulla on nyt sellainen tunne, että halun treenata huomenna vähän kaikkee sekaisin! Miun tekee mieli tehdä pystysoutu-pystypunnerus yhdistelmää, haluan myös tehdä kyykkyjä smithissä, sit haluan tehdä myös trx-naruilla selkää sekä laitteessa takareisiä, ehkä myös sumokyykkyjä :D Tekee mieli tehdä vähän kaikkee sekaisin ja niin aijon tehdä! Ensiviikolla teen sitten ihan kalenteriin viikkotreeni suunnitelmat ja rupean noudattamaan "oikeita" saliohjelmia ohjeiden mukaan!

Tällaista tänään, toivotaan, että tästä viikosta tulee parempi kun edellisestä. Halauksia kaikille :) Hyvää yötä kaikille :)


2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin :) Nautiskele elämästäsi ja uusista tuulista, äläkä tuhlaa aikaasi murehtimiseen. Vaikutat oikein huisilta tyypiltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos paljon ihanasta kommentistasi! Noudatan ohjettasi, ja lupaan jatkossa olla murehtimatta liikoja. Ihanaa kevättä sinulle :)

      Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)