maanantai 24. maaliskuuta 2014

Viikonloppu kuvina!

Viikonloppu sujahti vauhdikkaasti ohi! Ihana viikonloppu oli ystävän kanssa, ja haikein mielin eilen ystäväni hyvästelin. 

Perjantaina tosiaan ystäväni Joensuusta tuli luokseni. Perjantaina myös rakas siskoni valmistui koulusta kiitettävin arvosanoin mielenterveys ja päihdetyöntekijäksi! Olen niin ylpeä hänestä!

Töistä päästyäni perjantaina menin täysiä kotiin värjäämään hiuksia ja valmistelemaan siskoni kotia valmiiksi! Siinä aika hurahti ja sitten meninkin jo hakemaan ystävääni lentokentältä.

Ostin siskolleni kukkia valmistujaislahjaksi <3
Minä ja ystäväni <3

Lauantaina Ginassa!
Lauantaina mentiin ystäväni kanssa shoppailemaan ja syömään! Oli ihanaa viettää hänen kanssaan laatuaikaa :) Mukavia ostoksiakin löytyi! Löysin kotiini uusia juttuja sekä vaatteita ;)

Lauantai iltana sitten siskoni oli kutsunut ystäviä hänen luokseen ja vietettiinkin oikein mukavat etkot! Suunnattiin sitten keskustaan kuppilaan ja sieltä vielä todella hyvään yökerhoon missä en ollutkaan käynyt! Hauska ilta kertakaikkisesti <3

Yhdellä juomalla mollyssa :)
Sunnuntaina ikeassa :)
Sunnuntaina sitten aamu koomailun jälkeen tempaistiin aamiaiselle picnikkiin ja sieltä sitten mentiin ikeaan ostelemaan kaikkee kivaa miun kotiin! Ostin siis sängyn, 120cm leveä harmaan sängyn! Se oli kivin sen kokoisista sängyistä, siinä mahtui myös ihan hyvin nukkumaan kaksi, testasin siskoni kanssa <3 Ja mikä kivempaa kun sitten se toinen osapuoli löytyy niin voidaan nukkua lähekkäin! Ostin myös astiaston, ja aterinsetin, pyyhkeitä, kapustoja bonzai puun(:D), ja kaikkea muuta kivaa! Olohuonemakuuhuonekeittiö, tulee olee harmaa valkoinen ja kylppäristä teen pinkin, pakko saada siitä väriruiske :)

Miettimistä, että mikä on hyvä sänky!
Tänään salille suuntasin töistä suoraan!

Tänään töissä ei ollut ihan kauhean mukava päivä. Oon nyt ollut tässä ensimmäisessä harjoittelu osiossa 2,5 viikkoa, ja se mitä jo osaan tätä työtä, niin ei ole ihan minun heiniäni. Koitan nyt jaksaa tämän vajaa 3 viikkoa vielä tässä harjoittelussa, jonka jälkeen alkaa virallisen työni harjoittelu osuus 8 viikkoa sitten eri paikassa. Mie en vielä pysty sanomaan "tykkäänkö" työstäni, koska en ole vielä siis päässyt siihen virallisen työni harjoittelu osioon. Nyt olen ns sellaisessa vaiheessa, mistä jokainen joutuu aloittamaan. En silti kadu todellakaan mitään, tänne tuloa tai menoa töihin uuteen täysin erillaiseen firmaan! Mutta jos joku miettii tykkäänkö työstäni, niin luulen, että siihen osaan vastata vasta toukokuun lopussa :D Näillä mennään, koitan saada negatiiviset ajatukset pois päästäni ja nauttia kaikesta uudesta ja kivasta ja siitä, että opin joka päivä kaikkea uutta!

Tänään tosiaan olin kuntosalilla :) Viikko tuli taukoa pidettyä, mutta se tais tehdä ihan hyvää nimittäin tuntu, että oli tosi paljon voimaa! Vaikka oli vähän huono päivä tänään niin hyvää teki mennä salille! Huomenna aamulla taas uudestaan, ja silloin tapaankin pt:ni kanssa, wish me luck ;) 07:20 ollaan jo treenin parissa! Huomenna onkin sitten pitkä päivä. Aamu alkaa 07:20 ja päättyy vasta 18:30, koska meillä on konttorikokous huomenna duunin jälkeen.

Perjantaina menenkin junalla sitten kotiin tekemään muuttoa! JEE, not! Lauantaina lähdenkin sitten pakettiauton ja äitin kanssa takaisin isolle kirkolle, päivästä tulee varmasti rankka, mutta varmasti sen  arvoista!

Nyt iltapalaa ja unille <3 Ihanaa kun luette tätä, vaikka postaustahti on hidastunut! Lupaan taas kirjoitella useammin kunhan saan, omassa kodissa arjen käyntiin <3

xoxo: Heidi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)