lauantai 15. maaliskuuta 2014

Aina ei voi olla hyvä päivä.

Huomenta rakkaat lukijat! Ja ihanaa lauantaita! Tää viikko on mennyt nopeasti taas ohi, ja nyt on taas viikonloppu! Töissä meni pääsääntöisesti hyvin, eilen olikin sitten tosi kurja päivä. Aamulla kun heräsin niin oli jo outo olo, päivän aikana sitten palvelin aika ikäviä asiakkaita, ja sain kuulla monta kertaa siitä asiakkailta, että oon harjoittelija ja hidas. Kotiin kun lähdin töistä, niin itku tuli, ja siitä ei meinannut sitten loppua tulla. En pystynyt puhumaan ees äitin kanssa puhelimessa kun niin kovasti itketti. Ärsyttää myös kun ei ole tärpännyt asunnon kanssa, mitenköhän kauan joudun vielä asumaan toisten nurkissa ja sohvilla. Hankala päästä asuntoja katsomaan kun ne näytöt on päivällä ja minä oon päivät töissä. Huh. Menin sitten paskan työpäivän jälkeen eilen töistä kotiin ja söin päivällisen ja hetken aikaa vaan olin. Olin jotenkin tosi loppunut. Illalla kuitenkin tulin ystäväni luokse yökyläilemään ja syötiin hyvää ja katsottiin magic mike elokuva, voi jösses kun se Channing Tatum on vaan super kuuma..

Tänään meen päivällä ystäväni kanssa salille, ja mennään elixialle kun siellä on joku tapahtuma päivä. Meen treenaa lempi alueen (NOT) alakroppaa. Shoppailu hammasta kolottaa, joten voi olla, että meen myös zaraan käymään.

Tässäpä hieman kuvia viime viikosta ja viime viikonlopusta :)

Auto selfie :)

Minä ja ystäväni Tuomas

Töistä lähdössä salille

Olin siskoni yhtiökokouksessa ja siellä sai ilmaisen pullan syödä joten why not?:D

Metro selfie

Työpaikka selfie :D

Salille menossa vähän turvonneena :D
Tällä viikolla olen käynyt normaalisti salilla jo sen 3 kertaa. Kerta vielä puuttuu mikä tulee tänään. Päätin, että ensiviikolla aijon käydä vain ryhmäliikunnoissa jos ne sopii aikatauluuni, koska koen tällä hetkellä, että on hyvä saada jotain vaihtelua kuntosaliin.

Perjantaina tosin mulla on ensimmäinen tapaaminen miun personal trainerin kanssa, jonka sain satsilta. Katsotaan miten kemiat kohtaa ja tuleeko meidän suhteesta pitkäkestoinen. Haluan ainakin saada uusia liikkeitä alakroppatreeniin ja kenties jotain muutosta ruokavalioon. Jos alottaisin kohta KUNNOLLA sen "kesäkuntoon 2014-projektin". Tavoitteena siis saada -10kg pois sanotaan nyt tämän vuoden aikana :D Mie kyllä tiedän miten se tapahtuu, mutta en oo täysin päässyt vielä toteutus asteelle. Ja kaipaan jotan uutta piristystä miun ruokavalioon!!!


Aina ei tosiaan voi olla hyvä päivä. Päätinkin, että tänään keskityn taas niihin asioihin, mistä saan hyvää energiaa eli terveellisestä ruoasta ja urheilusta ja hyvästä seurasta. Itse pystyy moniin asioihin vaikuttamaan, jos on paha mieli ja kun tietää mistä tulee hyvä olo fyysisesti niin se jo heijastuu myös henkiseen puoleen kun on hyvä olla.


5 kommenttia:

  1. Tuntuu että Helsingissä asunnot on todella kiven alla, ja vaikea saada. Itse etsin n.vuoden ajan kämppää sieltä ja asuin koko ajan sukulaisten/kavereitten nurkissa. Onnea asunnon hakuun, ja varoitan myös asuntohuijareista. Omalle kohdalle sellainen sattui :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua oletpa joutunut etsimään kauan asuntoa! No Mutta hyvää kannattaa etsiä. Joo asunnot on näköjään kiven alla, oon käynyt joissain näytöissä jo, mutta ehkä just sitä mieluista ei ole toistaiseksi löytynyt :( Kiitos paljon tsempistä, kyllä se vielä löytyy.

      Poista
  2. The more fun you have with it as your progressing you will
    stick with it longer and be able to reap the healthy benefits
    of Mixed Martial Arts training. ksw 26 online For others it is a great way to relieve stress
    or pent up aggression in an intense but structured environment.

    You would think that more people would embrace these two physical specimens as legitimate seeing as they both have tremendous amateur wrestling backgrounds.

    VastaaPoista
  3. Ihmeellistä, miten sattumalta löysin siun kivan blogin ja heti bongasin tuon ihanan Tuomaksen! En oo vielä toista yhtä taitavaa kampaajaa löytäny! Torin helmessä oli Joensuussa töissä, en muista ees mikä kampaamon nimi oli, koska siitä on liikaa aikaa. Oon vieläkin kampaajalla käydessäni aina joskus miettiny, että mihinköhän on mies hävinny, ei varmaan Joensuussa enää? Välitä kuitenkin terveiset ja isot kiitokset erittäin tyytyväiseltä asiakkaalta <3! Ja siulle, onnellista kevättä Helsingissä, ja kiitos mielenkiintoisesta blogista :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tuomas asuu tällä hetkellä Helsingissä, ja ei tee enää alan hommia! Hän on nykyisin ravintolapäällikkönä pikaruokaketjun ravintolassa! Ihanaa, välitän terveiset sinulta, hän varmasti ilahtuu kovasti. Tuomas oli kyllä pidetty kampaaja Joensuussa ja erittäin lahjakas. Ihanaa kevättä sinulle, toivottavasti jäät seurailemaan blogia <3

      Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)