lauantai 5. huhtikuuta 2014

Painonpudotuksesta.

Huomenta lukijat, ja ihanaa lauantaita!

Herätty ollaan ja aamupala on jo mahassa. Viikko on ollut isolla kirkolla hyvin arkinen ja tavallinen!
Maanantaina sain ystävän kylään jota en ollutkaan nähnyt ainakaan vuoteen! Ilta meni rupatellessa. Tiistaina meninkin sitten töistä suoraan salille ja salilta vielä bodyjamiin. En ihan kauheesti pitänyt bodyjamista, mutta onneksi se on testattu!

Keskiviikkona sain ystäväni Johannan yö kylään, tehtiin kynsiä pitkälle kohti iltaa ja juteltiin kaikesta. Oli mukavaa viettää aikaa myös ihan kahdestaan ja tehden tyttöjen hömppä juttuja!

Torstaina meillä olis ollut töissä 1-vuotis konttorin bileet, mutta mulla oli muita suunnitelmia. Nimittäin urheilu vei taas voiton ja hyvä niin! Tein treenin ja sen jälkeen vielä aerobista juoksumatolla. Tein mäkikävelyä ja normikävelyä, eri sykkeillä. Olo oli urheilujen jälkeen hyvä, kaikkensa antanut! Illalla unikin tuli jo hyvin aikaseen!

Eilen töistä suoraan menin siskoni kanssa matto kaupoille. Ostin hobby hallista 3-saman sarjan mattoa. Olis kannattanut mitata nimittäin olkkarin matto jäi tosi pieneksi :D Mutta pikku vikoja, on ainakin yhdenmukainen kun joka paikassa on samanlaiset matot, eteisessä, kettiössä ja olkkarimakkarissa :D

Illalla sain myös oman digiboksin Joensuusta. Olipa ihana viritellä se ja katsella vanhoja nauhotuksia, pienet on ihmisen ilot!

Tosi oiva välipala! Ja on muuten myös hyvänmakuinen!

Töihin lähdössä torstaina!

Torstaina salilla! Hyvä treeni ja parempi mieli!

Salilta lähdössä kotiin!

Koitan muistaa tän tekstin jokaisena päivänä. Oma asenne ratkaisee paljon :)

En oo nyt käynyt pariin viikkoon vaa'alla. On ollut niin paljon stressii muuton vuoksi ja vähän kaikesta, niin olen halunnut tietoisesti sivuuttaa vaa'an. En ole halunnut, lisää paineita mihinkään. No päätin aamulla kun heräsin, että on otettava härkää sarvista. Oon koittanut muutenkin viimeisen vuoden aikana oppia katsomaan muutakin kuin vaakaa. Peili kertoo enemmän kun vaaka. En ole missään nimessä kokonaan voinut enkä halunnut hyljätä vaakaa, koska kuitenkin ylipainoisena ihmisenä, on nähtävä välillä vaa'asta onko suunta oikea. No nyt vaa'an tulokseen. Se näytti edellisestä punnituksesta -2,9kg!!!!!!! Kävin vaa'alla kaksi kertaa, että näenkö oikein :D Mutta kyllä se vaan näytti!Kokonais painonpudotus on tällä hetkellä -20,7kg! Oon ihan uudella kymmenyksellä! Oon tosi onnellinen, vaikkakaan paino ei määrittele todellakaan yksinään miun onnea, mutta nyt on hyvä fiilis!!

En ole ihan varma, että miten paino on pudonnut, mutta koitin miettiä vastauksia, mistä painon putoaminen johtuu, vaikka se on tämän vuoden puolella junnannut. Kulutan enemmän kun syön. Täällä missä nyt asun kun olen muuttanut, täällä tulee super paljon enemmän hyötyliikuntaa kun Joensuussa! Täällä kävelen kauppaan, elokuva vuokraamoon jne, kun ei ole autoa. Ei ole rahaa käydä joka päivä kaupassa ostamassa mitään epäterveellistä :D (En ole saanut vielä kokonaista palkkaa täällä ollessani, niin ollut vähän kituuttelua ja paljon myös ollut hankintoja.)
Nyt on myös pahin stressi lähtenyt pois, ja oon saanut nukuttua hyvin!! Luulen, että kaikki nää asiat vaikuttaa myönteisesti painoon.

Tänään lähetään täyttämään hyvän olon varastoa! Kuhan tästä jaksan niin lähden keskustaan kävellen, ja meen salille! Treenaan ainakin vatsoja, olkapäitä, hauiksia, ja lantionnostoja! Kävelen meen siksi, että saan sitä aerobista liikuntaa, minkä koitan nyt saada takaisin viikottaiseen aikatauluun. Salin jälkeen menen ystäväni syntymäpäivä kahveille! Illalla onkin luvassa aika spessua ohjelmaa! Pääsen nimittäin flamingoon kylpylään! Sain ystävältäni Johannalta joululahjaksi flamingoon lahjakortin, sekä ravintolaan lahjakortteja. Joten meillä on sitten rentoutumisilta <3 Ihanaa!

Tällaista kuuluu minun arkeeni, anteeksi, että blogissa on hiljaista välillä. Koitan parantaa tapani ja päivitellä useammin!

Ihanaa viikonloppua kaikille <3 Palataan taas alkuviikosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)