keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

New Job

Heippa taas :) Keskiviikossa mennään ja uudessa duunissa oltu nyt pari päivää. Ensimmäinen päivä duunissa oli pelkkää koulutusta. Käytiin käytännön asioita läpi, tutustuttiin toisiimme toisten alottelijoiden kanssa ja hyvin paljon tuli tietoa. Muut aloittelijat olivat mukavia ihmisiä ja meidän kouluttaja oli ihan mieletön tyyppi! Juttu lenti ja naurua riitti ja ilmapiiri oli huippu! Tänään sitten oli eka konttori päivä miun uudessa duunissa. Miun koulutus ja perehdytys itse duuniin kestää toukokuun loppuun asti, eli itse virallinen duuni alkaa vasta kesällä.

Työvaatetus joutuu olemaan siistimpi kun aikasemmassa duunissa, joten pukeutumiseen joutuu enemmän käyttää aamuisin aikaa. Joten jakkutakki ja korkokantakengät on nyt kovassa käytössä.

Kävin maanantaina tosiaan salilla satsilla ja eilen myöskin. Eilen kävin tekemässä jalkatreenin, mutta se jäi vähän lyhyeksi kun piti mennä juna-asemalle äitiä vastaan. Kyykyt ja lantion-nostot ja vatsat jäi tekemättä, mutta viikonloppuna (perjantaina ja lauantaina), sitten mennään tekemään treeniä lisää.
Ruokapuoli on vähän vielä hakusessa, uusi paikkakunta, uusi duuni ja kaikki on uutta niin hieman tää on vielä hakusessa. Kuhan nyt loppuu nuo koulutukset ja alkaa yhdessä ja samassa paikassa tuo duuni niin on helpompi kantaa kaikki omat eväät mukana (lähinnä välipalat jotka on nyt jäänyt syömättä). Hyvähän se on, että mie tiedän jo, että mitä täytyy syödä :D Toteutus on vielä vähän vaiheessa :D Noh Kyllä tää tästä! Herkkuja ei oo syöty, mutta parempiakin valintoja olisin voinut tehdä ruokailuissa.

Äiti on nyt täällä isolla kirkolla, ja viikonloppuna aijon viettää aikaa ystäväni kanssa ja mennä bachata-tunnille ;)

Nyt ilta lepoa ja huomenna taas koulutukseen! Mukavaa keskiviikkoa kaikille, kohta alkaa supermarjo ja jutta jee! Lemppari telkku päivä on ehdottomasti keskiviikko :)

Tiistain asua

Uudet kengät (24€)

Tämän päivän asua..

Uusi työ vaatii vähän siistimmän pukeutumisen ...

3 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa alku uudessa kaupungissa! Toivottavasti saat "koti" fiiliksen pian :) vaikka onhan se kiva kun välillä saa jännittäää uusia asioita. Uskallanko udella mitä työtä teet isolla kirkolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, ja anteeksi, että kesti vastaaminen :) Kerran tällä viikolla jo tuli "koti" fiilis :D Jeij! Olen pankissa töissä :)

   Poista
 2. ihanat kenkulit!!! mistä olet ostanut jos saan kysyä? :)

  VastaaPoista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)