sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Viikonloppu nuhanenänä

Viikonloppu meni kotona nuhanenänä! Perjantaina lähdin töistä vähän aikasemmin kotiin, koska vointi oli tosi huono. Menin töistä kauppaan ja päätin tehdä ruoaksi terveellistä makaronilaatikkoa. Makaronilaatikkoon laitoin: tummaa makaronia, naudan parempaa jauhelihaa, porkkanaraastetta, hernemaissipaprikaa sekä munamaitoa! Ruoka oli hyvää, mutta ensi kerralla vaihdan hernemaissipaprikan toisiin raaka-aineisiin, mielestäni laatikkoon tuli liikaa makeutta kyseisistä raaka-aineista. Ensi kerralla kokeilen jalapenoja ja jotain muuta, ehkä punajuurta. Ruoan kanssa söin salaattia lisäksi. Ruoat olen saanut laitettua 90% kondikseen, mutta eilen sorruin karkkipussiin :/ annan sen anteeksi itselleni, oon kuitenkin kipeänä ja vielä naistenvaivat alkoivat! Mur! Joo faktahan se on, että itsekuri ei ole vielä ihan kondiksessa. Uusi viikko ja parempi startti! Mie toivon, että pääsen pian jo urheilemaan, koska miun mieli on sellainen, että on helpompi pysyä ruodussa kun ruokavalio ja urheilu ovat molemmat arjessa mukana. Tiistaiksi varasin jo stepin ja torstaiksi zumban, ja salillakin haluan jo!!!

No se siitä, vaikka olin kipeänä lauantaina silti päätin lähteä äitini kanssa shoppailemaan! Kaupungista ostin housut, ja kolme paitaa sekä sisustustarran! Kaikki miun läheiset tietää, että oon legginssi tyttö ollut aina, pelkästään sen takia kun ne on niin mukavat päällä ja tarpeeksi korkea vyötäröiset! Nyt kävelin seppälään ja haaveilin äidilleni yksistä housuista, jotka olivat mustat farkku chinot, vaikee selittää, mutta niissä on mustat kultaiset vetoketjut lahkeissa ja ne on sellaiset lyhkäsen malliset housut, nilkat näkyy :) menin sovituskaapppiin koon 44 ja 42 housujen kanssa, ne olivat isot ja ihmettelin. Sovitun sitten housuja koko 40 ja mietin että miten se on mahdollista! Äiti sanoi sitten, että jos on painoa pudonnut niin ehkä se housukoko on pienentynyt! Housut on ihanat! Mulla kävi sama juttu Thaimaassa kun menin sinne ja ihmettelin kun kaikki miun mukana olleet farkkushortsit olivat isoja ja en voinut käyttää niitä! Oma silmä kun ei sitä muutosta näe. Joo mutta ostin myös kaupungista kolme paitaa ja muutamat legginssit :) 

Illalla kävin vuokraamassa pari elokuvaa: white house down ja mud! White house down oli ihan hyvä, mutta mud oli mielestäni outo :/ eilinen ilta meni vaan kotona kun vielä on pääkin sekaisin tuosta aikaerosta ja flunssa päällä. Pää on niin sekaisin aikaerosta, että eilen heräsin 04:00, kello kun oli 07:00 olin jo siivonnut, vaihtanut järjestystä ja syönyt aamiaisen :D Toivon, että tää pikkuhiljaa kääntyy normaaliksi. 

Ei mulla muuta oikein ollut, toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt aktiivisemmin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)