perjantai 7. helmikuuta 2014

Urheilun täyteinen viikko ja paljon ajatuksia.

Hei vaan lukijat. Anteeksi blogi hiljaisuus, aika on mennyt kun siivillä. On kaikeanlaista mietittävää ollut ja muita hommia. Mutta palataan alkuviikkoon!

Tiistaina menin töistä suoraan salille ja sen jälkeen step-muokkaukseen. Salilla oon tällä viikolla tehnyt ylä-ja alakroppaa sekaisin. Salilla on ollut nimittäin ryysistä, joten oon tehnyt vähän sitä sun tätä. On ollut kyllä aika mieleistä mennä salille, niin, että ei tiedä mitä seuraavaksi tekee! Voin kertoa, että mie oon keskiviikosta asti ollut ihan yhtä lihasjumia vaan :D Tervettä kipua tiedän!

Keskiviikkona sitten oli kauan odotettu päivä! Nimittäin näin miun läheistä ystävää, ja ei oltu nähty 5viikkoon! Se on pitkä aika meidän mittakaavassa kun normaalisti nähdään monta kertaa viikkoon. Mie olin 4 viikkoa Thaimaassa ja miun ystävä lähti heti kun mie tulin niin Dubaihin. Meninkin töistä suoraan keskiviikkona ystäväni luokse, siellä syötiin ja juteltiin vaan 3tuntia yhtä kyytiä :D Olipa ihana ilta! Keskiviikkona pidin välipäivän urheilusta, ajattelin, että lihasjumit helpottaa, mutta ei!

Eilen oli mulla vapaapäivä. Kävin aamulla ottamassa kirpputoripaikan joen jätti kirpputorille, paikka alkaa 17.2. Laitan vielä lähempänä kuvia mitä sinne on menossa ja paikkanumeron. Kannattaa käydä!
Illalla menin sitten salille tekee kyykkyjä, lantionnostoja ja takapotkuu. Kyllä on muuten paikat taas kipeänä. Salin jälkeen menin vielä ystäväni kanssa zumbaan, hauskaa oli vaikka olo ei ollut kauhean energinen.

Heidi ja talvinen maisema

Tällä viikolla olen ollut viemässä näitä kahta hoitoon aamuisin, siis päiväkotiin :D

Taika ja sen täti <3

Autossa pelleily kuvia <3

Salille menossa..

Peilikuva :)

Uudet Niken urheilukengät, ostettu Thaimaasta. On muuten hyvät kengät.Mielessä on ollut paljon asioita mitkä liittyvät tulevaisuuteen. Päätin ekana, että en kerro niitä tänne, mutta kirjoittaminen helpottaa miun oloa. Se auttaa kun "saa jollekkin puhua just niin kun asiat kokee". Oon saanut nimittäin uuden työpaikan eripaikkakunnalta missä nyt asun. Työ on houkutteleva ja uudet haasteet kiinnostaa todella kovasti. Ainut mikä hieman mieltä painaa on nimittäin raha. Palkka ei ole kauhean hyvä uudessa duunissa, mutta duuni itsessään on mielenkiintoinen(luultavasti). Oon asunut nyt monta vuotta kotona, kun oon pähkäillyt jo vuosia sitä, että "mitäteenisona". Oon säästänyt rahaa, ja aina kerran vuodessa ne oon tuhlannut matkustelemalla pitkiä aikoja. Jotkut voi pitää idioottina sitä, että en ole säästänyt pesämunaa omaa kotia varten, mutta mulle tärkeämpää on ollut saada matkustella ja kerätä kokemuksia ja muistoja.

Uusi työpaikka tuli sinällään yllätyksenä, että työ alkaa/alkais hyvinkin pian. Ja vuosi kun on vasta aluillaan, niin säästöjä ei ole ennättänyt kertyä. Isoissa kaupungeissa asuminen on kalliimpaa kun pienessä Joensuussa. Vuokrat yksiöissä ovat jo lähtöhinnaltaan 600€ saati sitten jos etsii yhtään kodikkaampaa vaihtoehtoa. Plus siihen tietenkin sähköt, mahdolliset vedet ja vakuutukset. Liikkuminen työpaikalle ja takaisin kotiin, kun se taas täällä on ollut ilmaista minulle kuin myös asuminen. Eli pelkään siis sitä, että tulenko taloudellisesti toimeen isossa kaupungissa, jossa pelkkään asumiseen menee jo 700€, siihen vielä henkilökohtaiset laskut, harrastaminen, liikkuminen, ruoka yms? En tiedä, että tulenko, mutta olen päättänyt, että menen ja kokeilen. Mie oon tyytyväinen elämääni täällä Joensuussa, mutta tiedän sen, että en halua olla loppuelämääni töissä nykyisessä työpaikassa ja haluan muuttaa kotoa pois. Työmahdollisuudet isoilla paikkakunnilla on toisenlaiset. Ja miulla on niin kamalan suuri tarve päästä kokemaan uusia asioita ja tunteita.. Mie vaan toivon, että vaikka oliskin taloudellisesti tiukkaa, niin uusityö ja uusipaikkakunta olisi sen arvoista. Mie tiedän sen, että oon saanut elää hyvin leveää elämää viimevuodet kun oon asunut kotona ilmaiseksi ja käynyt töissä, oon matkustellut paljon ja elänyt "tuhluri"elämää. Ja oonkin hyvin kiitollinen näistä vuosista, että oon kokenut niin paljon. Mutta silti koko aika miun sisällä on ollut pieni tyhjiö, että jotain puuttuu tai sellainen muutoksen palo. Mie en tiedä onko järkevää muuttaa pois kotoa vieraalle paikkakunnalle, missä palkka ei ole kummoinen, asumismenot ovat törkeän hintaisia ja eläminen muutenkin kallista. Miun elämä tulee muuttumaan täysin. Mutta mie toivon, että vaikka monesta "omanarjenluksuksesta" joudun luopumaan, että sen tilalle tulee jotain muuta, hyvää sellaista.

Tällaisissa ajatuksissa Pensamiento menee tänään, tai oikeastaan koko viikon oon miettinyt näitä asioita. Viikonloppuna luvassa töitä sekä hieman baareilua ystäväni kanssa, on kiva saada jotain rentoa ajanvietettä, että ei koko aika tarvitse ajatella niin vakavia. Ihanaa Viikonloppua Lukijoille <3

Käykää muuten lukee voimariinin blogi, tosi hyvää asiaa treenaamisesta ja terveellisestä elämästä. Allekirjoitan koko kirjoituksen :) http://voimariini.fitfashion.fi/2 kommenttia:

 1. Ekaks ihmettelen, että miksihän siun blogi ei päivity miun blogiluetteloon..? Seuraan blogeja yleensä sitä kautta ja viimeks siun blogi on päivittynyt kun oot ollu Thaimaassa! Ja täällä olikin monta lukematonta tekstiä! En tiiä, bloggerin reistailua ilmeisesti.

  Mutmut, vitsit että sie oot kaventunut ihan silminnähden! oot kyllä tehny mahtavaa työtä ja siun kasvot on niin paljon solakammat! :)

  Mie toivotan siulle onnea ja menestystä uuteen elämäntilanteeseen! Joskus on vaan elämässä tehtävä kunnon repäisyjä, että saa muutosta aikaan. Siun teksteistä kuitenkin välittyy, että siun itsetunto on parantunut huomattavasti ja kyllä sie ihan varmasti pärjäät! Ja vaikka asuisit eri paikkakunnalla kuin perhe, niin ei se perhe katoa siun elämästä. Siellä ne on varmasti aina tukena kun tarviit :)

  Ja kirjoittaminen helpottaa, kun saa siten ajatuksiaan vähän järjestykseen ja huoliaan purettua. Oot vahva ja sie selviit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos ihanasta kommentista taas kerran!
   Mie en tiedä miksi ei päivity?? Muutkin ovat sanoneet, että se aina toimi. Oon huomannut saman, että joskus se päivitys ei toimi muillakaan, täytyy toivoa, että kyseessä tilapäinen häiriö :)

   Kiitos ihanasta palautteesta, on kiva kuulla jos muutos näkyy muiden silmissä. Itse sitä muutosta kun on niin vaikea huomata. Tällaiset kommentit antaa aina motivaatiota jatkaa eteenpäin, kiitos siitä :) Kiitos myös siitä, että oot ollut hyvä esimerkki mistä ottaa mallia!

   Kiitos myös tsempistä uusiin haasteisiin. Mie koen kanssa, että nyt täytyy mennä elämässä eteenpäin. Sie oot muuten ensimmäinen joka sanoo että miun itsetunto on parantunut, kiitos siitäkin. Nyt kun mietin asiaa, niin oot oikeassa, koen kyllä itsekin, että se on parantunut, ja oon hyvin onnellinen siitä!
   Kirjoittaminen on ihanaa, ja mulle tulee aina hyvä olo kun oon kirjoittanut mieltä askarruttavia asioita, se kyllä niin auttaa saamaan ajatukset järjestykseen. Nyt olo on jo rauhallisempi muuton suhteen, tuntuu siltä, että nyt on hyvä aika mennä eteenpäin. <3
   Kiitos kun aina kommentoit ja motivoit minnuu eteenpäin!

   Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)