perjantai 31. tammikuuta 2014

Loma on ohi! Paluu arkeen!

Hola! I'm back in home! Jeps, eli töissä taas ollaan! Aamu meni röntgenissä ja verikokeissa, kun nyt ne tutkii tän sormen niveltulehduksen perinpohjin, ettei muualla ole ja ettei ole reumaa. Tämä työpäivä on onneksi tämän viikon ainut, joten on kevyt laskeutuminen töihin.

Kotimatka siis alkoi tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kello 01:00 suomen aikaa Koh Samuilta ! Yksi pysähdys Bangkokissa ja sitten ihana 10h45min lento Helsinkiin! Ja että matka ei olisi helppo, niin saavuttiin Helsinkiin 15:30 ja Helsinki-Joensuu lento lähti 19:30! Tosi haikea olo on, en tiedä johtuuko tää jetlagista vai mistä. Matka oli ihana! Oon jotenkin tosi onnellinen, mutta silti pieni sisäinen kaiho on sydämessä.

Oon tosi paljon miettinyt tätä tulevaa vuotta ja tiedän jo nytten, että paljon tulee tapahtumaan uusia asioita ja muutoksia elämässäni. Tuntuu vaan nyt vähän hankalalta ruveta nyt organisoimaan asioita, kun pää on vielä lomamoodissa. 

Jotta tää postaus on mahdollisimman sekametelisoppa niin kerronpa myös loman aikana kokemia oivalluksia! Huomasin loman aikana sellaisen asian, että viihdyn yksinään tosi paljon! Mie oon sosiaalinen ihminen, mutta mie kyllä nautin yhtä paljon yksinolosta. Miusta on ihanaa vaan olla, nauttia ja haaveilla ja kuulostella sitä omaa sisintä. Huomasin monta kertaa yksinään ollessani, että hymyilin. Toinen asia minkä huomasin/totesin, on se, että tärkeintä mulle omassa hyvinvoinnissa on sisäinen rauha. Viime vuonna vasta tutustuin omaan sisimpääni ja löysin tieni sisäiseen rauhaan. Tänä vuonna keskityn edelleen siihen, että mulla on sisäisesti hyvä olla ja asiat mitkä vaikuttaa miun sisäiseen rauhaan on: lepo, tosi ystävät, perhe, liikunta, terveellinen ruokavalio, ja positiivinen katsomus omaan elämään. Tänä vuonna haluan karsia pois kaikki mahdolliset stressitekijät jotka vaikuttaa minuun negatiivisesti, esim jotkut ihmiset ja jotkut asiat.

Asia taas vaihtuu :D Mulla piti olla tänään pt tunti Riikan kanssa, mutta oon kipeänä joten treenit nyt jää tällä viikolla(maanantaina kyllä kävin). Kauhee flunssa on kehissä. Toivon, että parannun pian ja pääsen normaaliin arki rytmiini. On ikävä jo kunnon treeniä! Päätin myös, että tänään palataan kokonaisuudessaan takaisin omaan pt:ni tekemään ruokavalioon. Vaa'alla en ole uskaltanut käydä vielä, mutta käyn alkuviikosta kuhan lähtee tää turvotus pois! Ja muuten päätin tehdä uuden tavoitteen ja se on -10kg kesäkuuhun mennessä, en aio ottaa nyt stressiä vaan mennä niin kun syksyllä, rauhassa omaan tahtiin ja kuunnellen itseäni. Aijon noudattaa nyt tuota mulle tehtyä ruokavaliota ja käydä salilla 4x viikkoon ja aerobista 2x viikkoon. Herkuttelupäivän pidän 2vk välein ja alkoholia on lupa nauttia kerran kuussa ;)! Nyt kun on kuukauden syönyt ei niin tarkasti, niin voin sanoa, että ei ollut tänään kovin helppo aloitus taas ruokien kanssa. Kroppa itkee sokeria ja huonoja hiilareita, mutta tiedän sen, kun jaksaa muutaman päivän kestää kropan kitinää niin sitten se helpottaa.

Nyt mie lopetan löpinät ja saatte niitä kuvia, oon pahoillani, että ite oon melkein joka kuvassa, mutta oon ollut Koh Samuilla nyt 3 kertaa niin en kehtaa joka kerta kuvata samoja nähtävyyksiä! Jos joku haluaa nähdä enemmän maisemakuvia niin rullatkaa viime helmikuuhun :) Kysykää ihmeessä jos tulee jotain kysyttävää matkasta :)

uusivuosi ja tinan valamista
Veljeni ja hänen poikansa Onni :)
Veljeni tytär Taika <3
Ranta ravintola :)
Onni rantaleijona :)
Eläintarhasta vuoren päältä.
Ark baarista, Chaweng beachiltä!
Norsu!
Rusketus jalat.
Fullmoon bileistä :)
Välillä vähän punoitti :D
Bileille lähdössä again
Buckettia, namskis :)
Salilla viimeisen kerran ennen kun tuli flunssa :(
Salilta oli aika makeat maisemat :)
Sade tulossa!
Rantaa ja sadepilviä
Rantaa :)
Viimeinen drinkki :)
Minä taas :D
En ihaile kroppaani vaan rusketustani :D
Homecoming!
Nyt koitan paneutua töihin ja odotan kotiin pääsyä kun nuhanenä vaivaa :( Bloggaaminen jatkuu aktiivisempana taas ensiviikolla! Mukavaa viikonloppua lukijat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)