sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Suomen peliä, ja vapaa viikonloppu!

Heido! Sunnuntai illassa mennään ja viikonloppu sujahti ohi!
Perjantaina saimme viikonlopun vieraaksi serkkuni kaksi poikaa. Käytiinkin perjantaina vuokraamassa elokuvia (escape ja colony), ja pojille herkkuja. Itse ostin pienen namupussin ja pähkinöitä :) Ilta meni elokuvia katsellessa ja vietettiin aikaa yhdessä. Elokuvat olivat muuten tosi hyviä, suosittelen!

Lauantaina lähdettiin aamulla taas siivoamaan kirpputoripaikkaa, kirpulla on erittäin hyvin tavara liikkunut! Käytiin myös kaupassa ja kahvilla ja vuokraamassa uusia elokuvia (harmiksemme ne olivat kauheaa kuraa). Lauantaina pakkailin taas kamoja muuton takia. Matkalaukku elämä alkakoon! En siis ole vielä vuokrannut asuntoa isolta kirkolta, vaan muutan aluksi siskoni luokse <3 Lauantai illan ratoksi myös väkersin itselleni rakennekynnet. Oon käynyt kynsikoulutuksessa 2007, serkkuni on kouluttaja ja sitä kautta olen saanut koulutuksen. Kynsiä teen harraste muodossa ystävilleni ja aina kun jaksan niin myös itselleni :) Illalla tietenkin katsottiin suomen pronssipeliä! Tykkään seurata leijonien pelejä, ja se varmasti juontaa lapsuudesta, kun veljeni pelasi lätkää ja iskä oli myös silloin kova katsomaan pelejä! Soiteltiinkin veljeni kanssa pelin aikana ja spekuloitiin peliä. Pelaajia en kaikkia tietänyt ennen olympialaisia, mutta moni onneksi valaisi kuka on kukin ja missä pelaa yms :)
Suomen peli oli törkeen hieno. Olin ihan herkistynyt kun peli päättyi kun leijonat olivat onnellisia ja miten Selänne oli liikuttunut! Aaw, loistavaa <3

Tää aamu alkoi taas 07:30 oman kehon automaattisella herätyksellä. Päivä ollut pitkä, mutta oon tehnyt vaikka mitä! Aamulla herätessäni pesin pyykit, siivosin keittiön, valmistin aamiaisen, sitten lähdettiin viemään viikonlopun vieraat kotiin, sieltä mentiin salille äitini kanssa, sieltä sitten tyhjentämään se miun kirpputoripaikka! Olin saanut hyvät rahat, kiitos vaan kaikille jos joku löysi paikan tätä kautta! Oli ihanaa päästä eroon ylimääräisestä tavarasta! Nyt on jo tukka värjätty ja kohta voikin käydä jo unille.

Olo on hieman haikea, huomenna alkaa toistaiseksi viimeinen viikko Joensuussa. Viimeinen työviikko. Huomenna näen tyttökaverini illallisen merkeissä, toivon, että ei vetistellä. Voi kuinka olenkaan samaan aikaan iloa täynnä ja samaan aikaan täynnä haikeutta. Koitan kääntää haikeuden positiiviseksi ja saada siitä energiaa.

Mukavaa loppu iltaa lukijat <3

Perjantaina,,

Vaatekaappi töissä tyhjennetty.

Itse tekemät rakennekynnet..

Väsynyt Bambi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)