maanantai 10. helmikuuta 2014

Huomenta ja ihanaa uutta viikkoa!

Moikka! Uusi viikko ja vanhat kujeet. Viikonloppu vierähti taas super nopsaan, mutta hauskaa oli :) Perjantaina menin töistä suoraan salille, ja tein jaloille ja pyllylle kohdistuvaa treeniä. Vatsojakin tuli tehtyä sekä juoksumatolla ylämäkikävelyä. Nyt on super kipeät jalat, etenkin takareidet ja pylly.

Perjantaina salille menossa

Lauantain työvaatetusta


Lauantaina sitten töitten jälkeen menin tapaamaan yhtä ihanaa ystävääni. Käytiin amarillossa syömässä ja parissa vaatekaupassa. Itse päätin, että en osta mitään, koska en tarvitse mitään! Kaupungilta huristelin kotiin odottamaan toista ystävääni joka haki minut hänen luokseen etkoilemaan. Ystäväni luona tulikin sitten kriisi, mikäs muu kun vaatekriisi. Oltiin juotu onneksi vaan yhdet siiderit vain niin startattiin auto ja lähdettiin takaisin meille :D Miulla oli yllättävän vaikeeta nytten tää baariin lähtö, siis vaatteiden takia. Miun ystävä sanoikin, ettei oo ennen nähnyt miulla moista vaatekriisiä. No vaatteet sitten löyty, ja etkoilu jatkui hyvän ystävän seurassa. Sitten suunnattiin baariin ja siellä olikin monen monta ihanaa ystävää! Oli todella hauska ilta ja tuli tanssittua ja naurettua :)

Sunnuntain melkein meikitön olemus
Sunnuntaina onneksi krapulasta ei ollut tietoakaan. Väsymys painoi, mutta en halunnut tuhlata päivää vain nukkumalla. Menin ystävä pariskunnan luokse kylään ja vein hieman aamupala juttuja meille syötäväksi. Syötiin ja juteltiin ja vietettiin aikaa yhdessä, oli mukavaa! Ilta meni sitten kotona viettäen aikaa äitini kanssa ja illan puheenaihe pyörikin paljon pohtien minun tulevaisuutta ja uutta työpaikkaa kohtaan. Eilen tuli herkuteltua, ja nyt on olokin sen mukainen, turvottaa ja on tukala olo! Mutta tänään takaisin ruotuun!

Tällä viikolla aijon urheilla seuraavasti:

Ma: kuntosali(yläkroppa)
Ti: kuntosali(alakroppa) + step muokkaus
Ke: välipäivä
To: kuntosali(yläkroppa) + zumba
Pe: kuntosali(alakroppa)
La: välipäivä
Su: välipäivä

Nyt lähdetään takaisin töitten pariin :) Ihanaa viikkoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)