tiistai 25. helmikuuta 2014

Pyllyn kasvatus haaveita.

Tällä erää viimeinen viikko Joensuussa on startannut. Viikko on alkanut samalla tavalla kun kaikki aiemmatkin, eilen menin töihin ja töistä suoraan salille. Salilla treeninä oli yläkroppa treeni, johon kuuluu: olkapäät, ojentajat, hauikset, selkä ja kyljet. Yläkroppa treeniä on kiva tehdä, tykkään siitä superisti! Salin jälkeen olikin luvassa jotain todella spesiaalia, nimittäin mulla oli illallis treffit miun  ihanien naispuoleisten ystävien kanssa <3 Kaikki ei päässyt mukaan, mutta suurin osa kyllä. Illallisen tarkoitus oli nähdä kaikkia ystäviä miun läksiäisten merkeissä. Ilta oli tosi ihana, ja ihania yllätys lahjoja sain myös, vaikka en mitään olis tarvinnut. Mulla oli illalla tosi herkkä olo, mutta se johtui kiitollisuudesta. Miun elämässä on niin ihania ystäviä, en tiedä mitä mie olisin ilman noita ihmisiä. Kaikki on mulle tärkeitä ja jokainen on niin kaunis monella tapaa. Mie tiedän, että moni on surullinen kun mie lähen, mutta miusta ihanaa kun jokainen silti tukee ja kannustaa minuu koko aika! Mulle tulee parempi olo kun mulle sanotaan, että unelmia täytyy seurata.

Tänä aamuna tiesinkin, että töissä tulee olemaan kiire päivä. Ja olin oikeassa, muuttomyynti on vilkkaimmillaan ja se on tietenkin hyvä. Salin jälkeen olin ihan loppunut, ja tulin suoraan kotiin tekemään terveellistä kanapastaa :) Mie nykyisin jopa tykkään kokeilla uusia ruokia, terveellisiä sellaisia. Mutta tässäpä ohje jos joku haluaa, ohje on 4 henkilölle:

- 160g tummaa pastaa
- 400g maustamatonta broilerin suikaletta
- 1 paprika
- 2 valkosipulinkynttä
- noin 300g kirsikkatomaatteja
- sipuli
- suolaa ja pippurirouhetta

Simppeliä, keitä pasta, muut paista pannulla öljyssä :D Ja sen jälkeen kaikki sekaisin kattilassa! Olipa hyvää! Mulla oli niin kova nälkä, että en jaksanut ees salaattia iskeä kylkeen, mutta rehuja olis voinut iskee pastan sekaan ihan oman mielen mukaan :)

Tällä viikolla kun on tuo muutto ja vielä ystävien ja perheen kanssa viimeistä yhdessä oloa, niin skippaan aerobiset, että jää sieltä se aika olla tärkeiden kanssa. Sali treenejä en skippaa, ja ruokailutkin pyrin pitämään kondiksessa vaikka onkin tässä muutosta kerrakseen.

Tänään oli välipäivä salista. Huomenna aamu alkaa jalkatreenillä josta en pidä :D Se tehdään silti. Mie haluaisinkin saada lukijoilta niitä teidän lemppari liikkeitä juurikin pakaralle? Eli missä liikkeessä saatte tuntuman oikeesti pakaraan? Mie oon aina ollu lättäperse a.k.a paistinpannulla iskettyperse :D Joten olis kiva saada muotoa tuohon lettuun. Mie tiedän kylläkin, että lihasta ei hirveesti kasvateta miinus kaloreilla, mutta uskon silti, että lihakseen voi siltikin saada muotoa :) Mulla on jo omia lemppari pakaraliikkeitä, mutta uusia liikkeitä on  aina kiva saada ja hyvähän se on saada uusia ärsykkeitä lihakselle!

Vinkkejä kehiin :) Ihanaa viikkoa kaikille, olkaa reippaita ja hymyilkää tuntemattomille <3

Mulle meikittömyys ei ole tabu, ja oon usein ilman meikkiä töissäkin!

Töissä..

Uudehko nahkaliivi tokaa kertaa päällä.
Eilen ostin kirpputorirahoilla valkoisen paidan Vero Modasta hintaa oli 14,95€

Uusi kevät takki lähti myös mukaan :)

Töissä pikainen kuva :)

2 kommenttia:

  1. Kaunis myös ilman meikkiä!:) mitä tarkoittaa "muutto isolle kirkolle" ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta kommentistasi :) Muutin pääkaupunki seudulle reilu viikko sitten :)

      Poista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)