tiistai 13. elokuuta 2013

Nyt tulee haaste, minulle!

Päätän tässä ja nyt haastaa itseni jälleen kerran! Eli tipaton kuukausi alkoi, kuin myös herkuton kuukausi, ei roskaruokaa, ei karkkeja, ei leivoksia, ei sipsejä ja tää päättyy 13.9. Tottakai terveellinen elämä jatkuu senkin jälkeen, mutta siihen asti on ehdoton EI kaikelle epäterveelliselle. Huomasin aamulla salilla, että maha on kasvanut kuukauden aikana(ei, en ole raskaana) vaan syömisestä ja juomisesta. Heti kun lipsuu sen huomaa MAHASTA. Ägh kuinka kiukuttaa. Mutta kesä on nyt ohi ja nyt eteenpäin. Tää tulee olemaan hankala koska lähen Hyvinkäälle ensiviikolla rakkaiden kummipoikien ja ystäväni luokse ja tää rakas ystäväni(Katja) on viimeisillään raskaana, joten veikkaan, että siellä saattais herkkuja vilistä :D Pidän pääni, lupaan sen.

Ruokavalio näyttää tältä;
Aamupala: maitorahka, puolipurkkia ananasta, ja puolikas banaani ja kahvia rasvattomalla maidolla.
Välipala: hedelmä(omena tai banaani).
Lounas: salaatti+lihaa((esim savulohisalaatti), yksi tumma leipä, flooralla, juomaksi rasvatonta maitoa tai rasvatonta piimää.
Välipala: hedelmä(omena tai banaani).
Päivällinen: 40-50g pastaa/perunaa/riisiä, salaattia/kasviksia, lihaa, juomaksi rasvatonta maitoa tai rasvatonta piimää tai sokeritonta mehua/limpparia. (Kotiruoka päivällinen)
Päivässä pyrin juomaan 3L myös vettä.

Tälläviikolla aijon urheilla seuraavasti:
Maanantaina: Lepopäivä(:D)
Tiistaina: Kuntosali + rappusjuoksu
Keskiviikko: Kuntosali + rappusjuoksu
Torstai: Kuntosali
Perjantai: Välipäivä
Lauantai: Kuntosali
Sunnuntai: Lepopäivä tai Bodypumppi riippuu onko lihasjumeja.

Tällä mennään! Wish me luck!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)