maanantai 26. elokuuta 2013

Ihana viikonloppu!

Ihana viikonloppu takana! Torstaina tein aamulla salilla jalkatreenin ja hyvä treeni olikin! Tein takareidet 40kg! Jee :D tuntuu että voisin tehdä ne vieläkin isommilla painoilla, joten ensikerralla uudestaan otetaan oma ennätys :) Salin jälkeen lähdin lentokentällä ja kohti Helsinkiä. Vastassa olikin ihana Katja ja Romeo. Kummipoikani Jasper oli päiväkodissa. Heti lähdettiin sitten willa ostoskeskukseen shoppailemaan, ja ostin neon keltaisen ohuen ulkoilutakin, salihanskat, hikipannan, urkkatopin, valkoisen arkipaidan, syksynilkkurit ÖÖÖ en muuta :) Urheiluvaatteisiin vois tuhlata omaisuuden! Sit Jasper haettiinkin jo kotiin ja juhlittiin poikien synttäreitä näin jälkikäteen omalla poppoolla :) Perjantaina olikin Jasperin 3-vuotis neuvola ja sieltä mentiin taas Willaan! Illalla oltiin vaan kotona! Lauantaina käytiin kirpputorilla ja ralleja katsomassa.
Eilen olikin jo aika tulla kotiin ja nimittäin teki niin paljon mieli herkkuja joten annoin itselleni luvan! Olin tosi väsynyt joten päätin, että pötköttelen ja syön ja nukun kun väsytti niin paljon, teki mieli vaan lepoa. Enkä nyt jaksa olla ees vihainen itselleni vaikka olikin luvassa herkuton kuukausi :D (Itsekuri voisit löytää minut) Oon nyt kaksi viikkoa kunnolla joten en oo sortunut pahasti sitten :D Mulla muuten tekee mieli jo lähteä ulos tuulettumaan, mutta lähden vasta kahden viikonpäästä kun 4viikkoa on kulunut, alkoholissa on tunnetusti paljon kaloreita ja sillon keho ei polta rasvaa vaan alkoholia. Joten tästä tipattomasta pidän kiinni!
Tää aamu alkoi sillä että päätin nukkua pitkään koska on iltaviikko töissä. Ja päätin että en vielä tänään urheile, että nyt tulee kunnolla lepoa(4päivää) ja toivon, että huomenna vireystaso on kunnossa kun aamulla lähdetään salille nostaa rautaa!
Mulla on paljon ollut mietittävää myös tulevaisuuden suhteen, joten oon ollut väsynyt myös kaiken miettimisen takia. Nyt tuntuu siltä, että olis otettava uusi suunta elämässä ja saada sitä muutosta mitä haluan. Joten ehkäpä jotain tässä tapahtuu...

Tällä viikolla aijon urheilla:
Ma: lepopäivä 
Ti: kuntosali + rappusjuoksu
Ke: kuntosali + steppi
To: kuntosali 
Pe: kuntosali
La: lepopäivä 
Su: pumppi/zumba/lenkkeily (fiiliksen mukaan) 
Kauhee nälkä joten nyt on mentävä ruokkikselle ja tietenkin ruotuun palattu ruokailun suhteen! Ja nyt tiukat 2vk edessä :D

Ihanaa Viikkoa kaikille <3

Torstaina salilla ja kyykkyjä kahvakuulan kanssa.


Ihana 1-vuotias Romeo <3


Kummipoikani 3-vuotias Jasper <3


It's mee!


Jasper ja Romeo ja sähköauto :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)