perjantai 9. elokuuta 2013

Häät lähenee! Heidi on innoissaan!

Keskiviikkona tein vannomatta elämäni parhaimman treenin. Oli niin hyvä treeni ja kunnon draivi päällä!! Huippua ja mikä fiilis! Eilen kävin aamulla ripsienpidennyksissä, nyt on mega ihanat ripset!!! Aaw! Sit menin ihanien tyttöjen kanssa kiinalaiseen syömään ja oli eka kerta ja oli ihan ookoo ruokaa, tykkään enemmän thaimaalaisesta. Sit menin kotiin ja kävin reilun puolen tunnin lenkillä. Tää aamu alkoi alakroppa treenillä ja huh että hapottaa!! Jalat on ihan maitohapoilla vieläkin!! Etureisiä treenatessa ei meinannut jalat kantaa kun nousin pois!!! Huh! Hyvä treeni siis!
Tein ekana 10min juoksumatolla ylämäki kävelyä! Sit tein jalkaprässiä, etureidet, takareidet, lantion-nostot, vatsat, kyljet ja kyykyt :) 
Treenin jälkeen oli meno viimeiseen hääpalaveriin ja huomenna h-hetki koittaa! Pitäkää peukkuja että suoriudun ensimmäisestä Kaason tehtävästä hyvin :) huomenna aamulla kampaajalle ja meikkiin :)  blogi hiljenee viikonlopuksi! Palataan alkuviikosta!

JOS HAAVEILET KAUNIISTA RIPSIENPIDENNYKSISTÄ NIIN SUOSITTELEN LÄMMÖLLÄ KAUNEUSPALVELU MIRKA LEHTINEN, TORIKATU 30A 80100 JOENSUU
MIRKAN NUMERO ON; 0505369078
KYSEESSÄ ON OIKEASTI LAHJAKAS TEKIJÄ!^

Ihanaa ja sateista viikonloppua!

Todisteita, olen käynyt salilla :D

Mun kasvava takareisi :D
Räpsyt :)
Lisää räpsyjä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)