maanantai 29. heinäkuuta 2013

Back in business!!

Anteeksi blogi hiljaisuuteeni! Perjantaina olin tosiaan vapaalla ja kävin kaunistautumassa, sain ihanat rakennekynnet ja varpaan kynsien geelauksen! Ihanata! Mulla oli perjantaina myös tulevan morsiamen kanssa hääpalaveri juhlapaikalla, siellä meni pitkään, mutta onpa nyt ainakin aikataulu selvä:) meillä olis tulevana perjantaina uusi palaveri jossa käydään asiat selkeämmin läpi, mutta en tiedä vielä, että pääsenkö sinne, koska oon töissä ja siellä menisi monta tuntia, niin sovittiin alustavasti morsiamen kanssa että hän infoo asioista jos tulee uutta tietoa. Tällä viikolla on vielä suht rauhallista töissä, mutta ensiviikolla on hääasioita monena päivänä ja kirkossa käyntiä yms! 
Mutta miten viimeviikon urheilun menit, no ei ainakaan niin miten oli tarkoitus :D kävin salilla tiistaina, keskiviikkona kävin tunnin lenkillä, torstaina tein tunnin treenin kotona pumppisetillä. Eli vain 3h liikuntaa, no mutta ei voi mitään, perjantaina en ennättänyt käydä ja lauantaina oli polttarit! Ja eilinen, joo ei mahiksia :D
No mutta polttarit meni hyvin, käytiin morsian kotoa aamulla, vietiin hänet suklaahierontaan ja sen jälkeen stailattiin marilyniksi, mentiin yksityiselle risteilylle, jokiaseman saunatiloille ja sit baariin :) oli oikein hauska ilta ja ihan loistava porukka kasassa! 
Tällä viikolla aijon urheilla ja paljon! On tullut paljon repsahduksia, ja nyt täytyy elää kurinalaisesti ennen häitä!!! Ja häiden jälkeen alkaa sit tipaton omiin synttäreihin asti !! Ja terveellinen elämä! Odotan jo sitä!!!
Tällä viikolla aijon urheilla 6h, käyn salilla ti,ke,to, ja aijon rasvanpolttoa tehdä pe ja la! Pakko saada se energia takaisin. Ja se hyvä kevyt olo!
Tästä se lähtee vaikka nyt väsyttää!

Uudet kynnet :)
Ihana Marilyn laivassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)