maanantai 10. joulukuuta 2012

vk 50 !!!

Tämän vuoden 3:neksi viimeinen viikko alkaa, ja mitä tää tarkoittaa? No sitä, että mulla alkaa loma 3-viikonpäästä, ja oon 3 viikonpäästä tähän aikaan lentokoneessa menossa Joensuu-Helsinki väliä :D Jänskättää paljon, mutta hyvällä tavalla. Eilen illalla kävin jumpassa ja oli todella kivaa, ylitin itseni monta kertaa tunnin aikana, monta kertaa olisin halunnut lopettaa toiston kesken, mutta en luovuttanut! Oon tosi iloinen siitä, että miun vanhemmat tukee miun urheilu innostusta, esimerkiksi, jokaisena sunnuntaina, oon saanut töistä lähteä aikasemmin noin 45min, että ehdin sunnuntain jumppaan, ja äiti on tsempannut ja kertonut, että jenkat pienentynyt :D
Eilen illalla juteltiin äitin kanssa, ja kerroin sille, miten paljon kummilapset mulle merkitsevät. Oon aina ollut tosi lapsirakas ja usein mietinkin, että jos omia lapsia ei siunaannu, niin onneks on siunaantunut ihanat kummilapset <3 Toivon, että voisin/osaisin olla hyvä esimerkki lapsille ja opettaa niille tärkeitä asioita. Tänään alkaa tosiaan tentti 18.00 joten en pääse jumppaan. Huomenna saan jumppaan kaverinkin pitkästä aikaa, ja mennään Bodytrimmiin jota sijaistaa Tiina ja Tiina on kova tapaus! Mieletön vetäjä, mieletön kunto ja mieletön energia, jokainen jumppaaja saa itsestään vedettyä viimeiseen pisaraan asti kaikki tehot jumppaan.
Tällä viikolla on töitä sekä koulua. Koulua onkin, sitten seuraavan kerran tammikuussa, mutta kun en sinne pääse, niin vasta maaliskuussa. Ruotsin tehtävät puuttuu vielä ennen matkaa, joten niitä aherrellaan vielä :) Huomenna menenkin joululahjaostoksille, ja ostan vielä viimeiset lahjat, sittenpä on kaikki valmiina ja joulu saa tulla! Solarium kuuri alkoi viimeviikolla myös, kertoja tuli 3, ja tällä viikolla pyrin käymään joka arkipäivä, että saan pientä pohjarusketusta ennen matkaa, niin ei käy käryä, vaikka normaalisti en kyllä pala, mutta uv-säteily on Thaimaassa suuri, joten on valmistauduttava hyvin ja syöden karoteeni nappeja!

Nelli 4-vuotta <3

Jasper reilu 2-vuotta <3

Vanessa 8-kuukautta <3


IHANAA JOULUN ODOTUSTA LUKIJOILLE <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)