maanantai 24. joulukuuta 2012

Joulu<3

Perjantaina olin töissä ja olin jo vähän levoton koska oli kaikkea kivaa luvassa! Töistä menin suoraan jumppaan, vaihdoin jumppa vaatteet ja menin jumppasaliin, ihmettelin kun siellä ei ollut ketään:D no selvisi, että olin katsonut väärin päivän, ei perjantaina ollut mitään jumppaa :D noh menin sitten solariumiin tappamaan aikaa :D solkusta menin kotiin ja johannan ja antin juna oli myöhässä 1h 25min, joten odottaminen oli puuduttavaa! Mutta onneksi kun sainkin vieraat jo pian luokseni ja riemu oli rajaton! Söimme täytekakkua ja juttelimme kaikkea, oli tosi mukavaa! Avasimme lahjat, toisiltamme saadut:D ja voi sitä riemua :D sain johannalta spice world elokuvan, ja riemu oli rajaton :D johanna oli tilannut elokuvan englannista, ka sain myös poksujauhetta joka poksahtelee suussa, sain myös opera keksejä, namskis sekä minttusuklaata! Sekä karkkeja lapsuudesta! Aaaw oli ihan super hauskaa:D tää elokuva oli siis toivottu, koska olin super kova spice girls fani!!! Johanna sai minulta kahvimukin meidän kuvalla, pyjaman sekä kännykkään suojakotelon :) olimme kaikki tyytyväisiä lahjoihin, anttikinjoka sai lätkävisakirjan ja kännykkään kotelon :) lauantaina kävimme kaupungilla ja ostin uuden paidan ja kolme elokuvaa itselleni, herkuteltiin myös dollyssä :) kaupungin jälkeen kahviteltiin veljeni perheen luona, ja sit tultiin kotiin ja ruvettiin laittautumaan sekä juomaan, ja alku-illasta mentiin nooran luokse jossa oltiin isolla sakilla ja sieltä suunnattiin ilonaan ja ilonasta kotiin. Eilinen menikin vötkyillessä, mutta oli niin ihanaa viettää koko päivä johannan kanssa, ja jutella kaikkee ja syödä herkkuja, johanna on minun pitkäaikaisin ystävä, ja ollaan tunnettu ainakin 16-vuotta!

Tänään jouluaattona herättiin aikaseen ja mentiin rääkkylään tätini, mummoni ja serkun poikien luokse, meitä odotti siellä riisipuuro + muut jouluiset herkut :) pojat avasivat lahjat ja oli mukavaa viettää aikaa rakkaiden sukulaisten kanssa.

Kohta suuntaamme naapuriin veljeni perheen luokse, jossa Taika ja Onni avaavat lahjat ja siellä on jouluruoka, sieltä sitten ehdottomasti haluan tulla kotiin viettämään jouluaattoa ihan rauhassa, kotona avaamme omat joululahjat ja syömme ja vietämme rauhallista joulua perheemme kanssa.

IHANAA JOULUA RAKKAAT YSTÄVÄT, PERHEENJÄSENET, SUKULAISET JA ETENKIN LUKIJAT, SYÖKÄÄ HYVIN JA RENTOUTUKAA <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)