keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Hyvää tapaninpäivää!

Joulu kohta ohi, tuli syötyä ihan älyttömästi, ja nukuttua ja rentouduttua ihan kunnolla. Olin jouluna ollut erityisen kiltti taas, sain kivoja lahjoja vaikka en mitään pyytänytkään. Paketeista löytyi ihana uusi kamera, jolla saa super hyviä kuvia, se on järkkäri digikameran koossa, canonin uusi malli. sain myös korun äidiltäni, enkelin siivet, se on muistona Leosta, joka on nykyisin meidän suojelusenkeli, sain myös meikkejä, mikä on super jees, olen itse hiukan nirso ostamaan mitään meikkejä, sain myös ihonhoitotuotteita, rasvoja, meikinpoistoliinoja sekä hygienia tuotteita, paketeista löytyi myös elokuviin lahjakortteja, sain tulevalle matkalle muutaman tärkeän paketin, sain isältäni lahjan kirjekuoressa, eli matkarahaa, isä oli ollut tosi antelias, sain myös rahaa äidiltäni sekä veljeltäni :) Iso kiitos vielä lahjanantajille, en olisi tarvinnut oikeasti mitään, mutta varsinkin käytännölliset lahjat ovat mieluisia, ettei tule mitään ylimääräistä krääsää. Joulu on kyllä tänä päivänä kulutusjuhlaa ja lasten juhlaa, on toki kivaa, ettei lamaa ruokita, mutta mielestäni, ihmisten täytyisi opettaa lapsille myös joulun merkitys, joka piilee rauhassa olosta, läheisten kanssa vietetystä ajasta, ja heidän muistamisesta, ketkä ei enää ole keskuudessammme. En jotenkin halua lahjojen pyytämisellä enää luoda vanhemmilleni enempää stressiä joulun suhteen pyytämällä älyttömiä lahjoja, kuitenkin heilläkin on 2-lastenlasta ja kummilapsia ja kaikki sukulaislapset yms, niin onhan siinä jo tarpeeksi hommaa kiertää kaupasta toiseen ostamassa jokaiselle jotakin, tottakai olin lapsena antamassa hirmuista joululahja listaa haluan sitä tätä ja tuota, ja sainkin lapsena aina mitä pyysin, mutta onneksi olen aikuisiällä sisäistänyt asian, mitä joulu minulle ihan oikeasti merkitsee, se merkitsee sitä, että saan, olla monta päivää perheeni kanssani, syödä ja olla vaan, ja nauttia rauhasta, kun meidän perheessä tuo arki on välillä aikamoista sirkusta. Ja olenkin nauttinut ihan älyttömästi!
Veljeni perheineen tuli eilen meille joulupuurolle ja sain hoitaa ihanaa Onnia <3 veljeni lapset saivat tuhottoman paljon lahjoja, ja taika oli ihan täpinöissään :) äitini sai ihanan joululahjan, veljeltäni, Hän sai edesmenneen koiramme Leon kuvasta tehdyn taulun, taulu sai kaikki kyyneliin. Ja oli kaikille niin tärkeä lahja joka merkitsi paljon.
Tänään menen ystäväni kanssa syömään ja syömään jotain muuta kuin jouluruokaa, samalla kertaamme matkaa koskevia asioita ja vien hänelle vähän vaatteita lainaan:) illemmalla menen sitten toisen ystäväni luokse yökylään, jotta saamme viettä laatuaikaa yhdessä ennen minun matkaa:) huomenna onkin jo paluu arkeen ja töihin, huomenna on ystäväni kanssa töitteni jälkeen ja menemme ruskettumaan solkkuun ja viettämään aikaa yhdessä ennen kun lähden reissuun :) perjanaina on jumppa! Ja solkku, ja ainiin aamulla kampaaja. Lauantaina on myös töitä mutta sitten jäädään odottamaan jo matkaa hyvillä mielin ja aijon nauttia perheeni seurassa. <3 ja syödä etukäteen uusivuosi ruokaa :D keitettyjä nakkeja, perunasalaattia ja patonkia :)

Mutta joo löpinät sikseen ja ihanaa tapaninpäivää kaikki lukijat <3






Bambi <3



Kynttilä sytytetty Artun muistolle <3




Serkkuni poikien Rikun ja Rasmuksen lahjat :)




Äitini toimi lahjojen jakajana :)




Jouluaattokuva minusta, ja uusi paita vilasta.




Yhteiskuva minusta ja tonttu Onnista <3



Uusi kamerani :))



Onni <3



Bambi luimistelee aina kiikun alla turvassa <3



Bambi ja venytykset <3



Dobista sumuinen kuva <3 Siskoni koira.



Joulukuusi ja joulutunnelma <3




Äitini saama taulu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)