torstai 18. lokakuuta 2012

Taas on torstai!

Torstaissa taas jo mennään, alkuviikko meni koomaillessa ja selvitessä viikonlopusta, onneksi nyt alkaa jo olla normaali olo, ja kauhee nestepöhötyskin on jo tiessään. Oon syönyt koko viikon paljon ananasta ja hedelmiä, että poistuis nesteet kehosta, kun on syönyt ja juonut paljon, niin kauheen tukossa koko keho! Mua jotenkin kamalasti väsyttää tää pimeys, voisin vaan nukkua oikeesti koko aika! Nyt päätin, että herkut ja muut namit saa jäädä pois! Pitäisi saada pudotettua hiukkasen painoa ennen thaimaan matkaa! Mutta aloitan tän kevennys-prokkiksen ihan iisisti, vielä vaa'lla en oo uskaltanut käydä, koska varmasti on vielä ylimääräisiä nesteitä kehossa. Mutta tää viikkoo kevennellään iisisti ja sit jos ottas pari kunnon rasvanpoltto viikkoa, että vetäs kalorit ja hiilarit minimiin :) Mutta tällä mennään! Sunnuntaina olis tarkoitus mennä zumbaamaan ensimmäisen kerran, oon vähän kausiliikkuja, toisinaan liikun paljon, käyn uimassa ja salilla ja lenkkeilen, sit taas välillä en mitään. Ryhmäliikuntaa en ole aijemmin kokeillut, joten jännittää kovasti. Työn ja koulu tällä hetkellä vie tosi paljon energiaa, ja yritän löytää keskitien tuon kuntoilunkin kanssa, jos ehtisi edes 3päivänä viikossa liikkumaan olisi jees! Onneksi kuitenkin ruumiillinen työ pakottaa edes töissä liikkumaan. Onko teillä lukijoilla jotain kokemusta mistä ryhmäliikunnasta kannattaisi aloittaa ja mikä vetäisee mukaan? Peruskunto ei ole kauheen hyvä XD

Mua pikkaisen shoppailuhammasta kolottaa, mutta yritän hillitä itseni, koska matka oikeesti lähenee ja sieltä voi ostella! Nyt on matkaa varten kaikki valmiina, ei ole enää kun odoittaa, että 31.12 TULISI ÄKKIÄ!!

Eli me mennään 31.12.2012 Bangkokiin, Helsingistä lento lähti jotain kello 16.40 ja on Bangkokissa jo aamulla 1.1.2013 kello 08.00, sieltä me mennään Viengtai hotelliin khaosan roadin läheisyyteen ja ollaan siellä 3.1.2012 saakka. 3.1.2012 me suunnataan sitten aamukoneella Kohsamui saarelle, ja ollaan Choengmon nimisessä saaren osassa loppukuukausi!

kartta sijainti!

fisherman's village, missä oltiin viimeksi!

Choengmon minne mennään.!

Choengmon Beach!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)