torstai 4. lokakuuta 2012

katso ja ihastu.

Eilen oli kauheen paskapäivä suoraan sanottuna, sit illalla kun makasin lamaantuneena sängyssä näin televisiossa tällaisen mainoksen, ja tuli typerä olo itselle, miksi ihmeessä murehdin asioita liikaa, miksi itkin niin tyhmästä asiasta, pitäs oikeesti olla onnellinen siitä että on terve, siitä että sulla on läheisiä, siitä että on työpaikka, siitä että sulla on vaan tää ainut ja yksi elämä ja koittaa nauttia siitä, välittämättä tyhmistä asioista.
Tää mainos ja tän mainoksen sanoma on ihana, toivottavasti joku jolla on tänään huonopäivä niin katsoo tän mainoksen ja piristyy. Ja ihan älyttömästi virtuaalihalauksia just sinulle jos sulla on tänään huonopäivä <3


Kuuntele. Kuuletko?
Sinua odotetaan. Koko maailma ja kaikki sen pienet ihmeet odottavat, että löytäisit ne. Edessä on niin paljon uutta ja vierasta, että moni kavahtaa pienuuttaan ja pelkää.
Ei kannata pelätä tai jää hyvä elämä elämättä. Pidä silmäsi auki niin olet vapaa näkemään kaiken. Mielikuvituksen voima tekee meistä rajattomia.
Toiset uskovat omistavansa jotain, jotkut paljonkin. Mutta maailma,se kuuluu elämänhaluisille. Ja tulevaisuus - se kuuluu niille, jotka uskovat unelmiensa kauneuteen. Eikä kauneudesta voi saada kyllikseen. Ahmi siis elämää, sillä siinä kohtuus on ehdottomasti liian vähän.
Kävele vierasta reittiä töihin. Hymyile tuntemattomille. Soita vanhalle ystävälle. Laula. Tanssi. Kysy, mitä naapurillesi kuuluu. Usko unelmiisi. Tartu hetkeen ja ole läsnä siellä missä olet. Anna anteeksi. Anna elämälle mahdollisuus. Anna suukko. Anna syitä iloon - niillekin, jotka eivät sitä mielestäsi ansaitse. Muista, että heikot ovat julmia, ja lempeyttä voi odottaa vain voimakkailta. Ja muista, että kyllä sinussa voimaa piisaa. Aina et ehkä tiedä, oletko onnellinen vai surullinen, tai kumpaa edes pitäisi olla.
Pysähdy ajattelemaan, mutta pysähdy vain ajatellaksesi. Et koskaan saa taltutettua hevosta, jos jäät aidalle istumaan. Naura elämälle. Naura vastoinkäymisille. Naura itsellesi ennen kuin muut ehtivät.
Lähde matkaan ja etsi polku, jotta voit kulkea sen sivussa. Etsi joku, josta pitää kiinni. Etsi joku, joka kuuntelee. Haluaa ymmärtää ja haluaa kuunnella. Jos etsit vain yhtä asiaa, se jää ainoaksi, jonka ikinä löydät. Etsi tarinasi. Sinun tarinasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)