keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Urheilun täyteinen viikko!

Tervehdys.
Keskiviikossa mennään ja paljon on ollut tekemistä tällä viikolla. Oon siis urheillut tosi paljon! Miun mittakaavassa siis :D

Palataas kuitenkin viime viikonloppuun! Lauantaina menin salille elielin satsiin. Tein ylä ja alakroppaa sekaisin ja treeni meni hyvin perille.
Salilta meninkin ostamaan ystävälleni syntymäpäivä lahjaa stokkalta. Sen jälkeen suuntasin siskoni kanssa syntymäpäivä kutsuille. Juotiin kahvia ja syötiin ihania tekeleitä.

Synttäreiden jälkeen suuntasin itikseen ostamaan rakkaalle kummitytölleni 2-vuotis syntymäpäivälahjaa, tiesin heti jo mistä sen ostan, nimittäin zarasta. Zara on ehdottomasti miun lempi vaateliike niin aikuiselle kuin lapsellekin sieltä löytyy kaikki!

Itiksen jälkeen suuntasin ystäväni kanssa flamingoon kylpylään. Olin saanut ystävältäni Johannalta joululahjaksi lahjakortin sinne. Ihanaa oli viettää aikaa yhdessä uiden ja nauttien ihanasta spa:n tunnelmasta. Paikassa kävin ensimmäisen kerran, ja voisin mennä toistekkin! Uinnin jälkeen mentiin amarilloon syömään ja pitkän odotuksen jälkeen saatiin myös navat täyteen ruokaa. Ilta meni ystäväni luona elokuvaa katsellen.

Sunnuntaina olin tosi väsynyt koko päivän. Tulinkin ajoissa kotiin, koska halusin vain olla omissa oloissa ja pötkötellä pitkin päivää. Sunnuntaina pidin leffa sunnuntain ja se sisälsi pitsaa ja karkkia! Teki hyvää vaan olla koko päivä ilman mitään hötkyilyjä.


Lauantain asua :)

Lauantaina yksinään keskustassa lounaalla.

Päivällinen/illallinen mentiinkin ilman meikkiä amarillossa. Meikittä olo ei ole tabu ;)

Tiistaina salilla!

Keskiviikkona töihin lähdössä!

Aika hyvä ohjenuora, ainakin itselleni!

Maanataina kävin salilla satsissa ja oli yläkroppa päivä. Treenit menikin loistavasti perille! Tiistaina sitten oli luvassa etureidet ja pohkeet päivä. Ystäväni teki mulle uuden jalkaohjelman joka on kaksi jakoinen, ja tykkäsin tästä treenistä paljon! Kiitos vielä Johanna.
Tänään olikin sitten yhdistetty cardio+kestävyys päivä. Menin töitten jälkeen satsin powerstep-tunnille. Kyseessä on tunti jossa tehdään cardioo+lihaskuntoa pumppitangolla. Tykkäsin tunnista tosi paljon. Ekana nostettiin sykettä askellen laudalle kahden biisin verran. Sen jälkeen tehtiin rinta, punnertaen ja penkkipunnerusta. Tää tunti eroaa bodypumpista niin, että tehdään lyhyttä sarjaa 2x8-12 toistoa yhtä liikettä, eli tehdään kunnon painoilla! Rinnan jälkeen tehtiin taas cardioo askeltaen, ja nostettiin taas syke pilviin! Sen jälkeen tehtiin kyykyt ja askelkyykyt. Ja taas cardioo jne.
Tunti kesti tunnin ja oli muuten pirun hyvä! Meen ehdottomasti uudestaan! Perse ainakin huutaa hoosiannaa!
Huomenna on luvassa kuntosali ja sen jälkeen vielä tunnin setti bodycombatissa! Tästä se lähtee taas kunnolla käyntiin ja ollaan joka kerta lähempänä omia tavotteita!

Viikonlopuksi äitini tulee Helsinkiin ja on luvassa shoppailua ja äitin seurasta nauttimasta <3

Ei miulle muuta kuulu! Töitä ja urheilua, sitähän tää arki aina enimmäkseen on. Viikonloppuisin voi aina relata ja pitää urheilusta välipäiviä <3

Toivottavasti voitte hyvin ja saatte auringosta positiivista energiaa <3 
1 kommentti:

  1. Mageet nuo maastokuviopöksyt! :) itse etsiskelen vastaavanlaisia juoksu/sali tarkoitukseen.

    VastaaPoista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)