tiistai 22. huhtikuuta 2014

Kiitollinen.

Pääsiäinen on nyt taputeltu ja uusi viikko on käynnissä!

Viime viikko nyt menikin niin, että urheilut jätin tekemättä. Polven kipuilun jälkeen, mulla alkoi kauheet flunssa oireet. Ja sitten olikin jo aika lähteä Joensuuhun. Viime viikolla kävin tiistaina yhden työkaverin läksiäisissä ja tutustuin paremmin työkavereihin. Mukavaa oli ja pari siideriä tuli nautittua erittäin hyvässä seurassa <3

Keskiviikkona sitten olin kotona töitten jälkeen ja pakkasin ja odotin kuumeisesti kotiin lähtöä. Päätä särki koko päivän ja oli aika kauhea olo.

Torstaina sitten lyhyen työpäivän jälkeen suuntasinkin lentokentällä. Join siellä punaviintä ja fiilistelin hyvää mieltä!
Joensuun päässä olikin äiti ja ystäväpariskunta vastassa, kun hekin tulivat pääsiäiseksi Joensuuhun! Suuntana kauppaan ja kotiin! Illalla menin heti näkemään veljeni perhettä, ikävöin heitä niiiin paljon. Illalla näin vielä erittäin rakasta ystävää ja nukuin hyvät yöunet :)

Perjantaina menin ystäväni ja kummityttöni kanssa meidän kesämökille, missä oli muu perhe! Syötiin ja ulkoiltiin ja nautittiin hyvästä säästä ja seurasta.
Ilta vietettiin saunoen ja syöden vähän parempaa ruokaa. Paistettiin naudanulkofilettä ja tehtiin itse lohkoperunoita :) NAMSKIS.

Lauantaina kuin myös perjantai aamuna lähdettiin aamulenkille fillarilla. Ystäväni treenaa bikinifitness-kisoihin ja aamut alkaa lenkillä joten oltiin koko konkkaronkka mukana! Kyllähän se aamu käynnistyy hyvin kun reippailee pihalla.

Illalla olikin sitten toisen ystäväpariskunnan järjestämät pääsiäisbileet Joensuussa. Sinne suunnattiin tuossa alkuillasta ja siellä oli paljon miun sydänystäviä. Ilta meni hyvin vahvasti nauttien ilolientä, hauskaa riitti ja voin jälleen todeta, että miulla on ihania ystäviä. Ja ikävöin teitä joka päivä <3

Sunnuntaina vietin aikaa ystäväni Johanna kanssa sillä aikaa kun hänen miehensä nukkui darraansa pois :D Käytiin sunnuntai ajelulla ja pohdittiin elämän suuria asioita, esimerkiksi millä tyylillä hän sukeltaa (:D). Käytiin myös hänen lapsuudenkodin pihamailla, se oli nostalgista se. Illalla ehdin myös nähdä onneksi vielä ihanaa ystävääni ja viettää laatuaikaa hänenkin kanssa <3

Illalla sunnuntaina meninkin sitten vanhempieni luokse mökille. Katottiin vaan telkkaria ja nautittiin siitä, että oltiin koko perhe kasassa.

Eilen aamulla sitten lähtikin Joensuusta Helsinkiin lento takaisin. Lähteminen on aina pirun vaikeaa. Etenkin kun suurin osa sydämestä jää aina Joensuuhun. Se on miun koti jossa on miun perhe ja paljon ystäviä. Lähteminen oli tällä kertaa niin vaikeaa, että vaan äitin ja iskän pystyin hyvästelemäään. Iskä on vielä niin herkkä, että en kestä sitä, että näen sen allapäin. Tunteet nousee hetipintaan kun ees kirjoitan tätä.

Päälimmäinen tunne mitä mie koen pääsiäisestä, on kiitollisuus. Mie rakastan miun perhettä ihan älyttömästi ja miun ystäviä. Mie tiedän, että en ole aina helppo ihminen ja siks oonkin niin kiitollinen, että miulla on ihania ihmisiä ympärillä. 

Helsingin lentokentällä.

Pääsiäistä kotona <3

Perjantai aamuna :)

Perjantain asua :)

Johanna löysi nimikkokatunsa <3

Rakas kummityttö Vanessa <3

Perjantainen pääsiäisateria <3

Lauantain asua :)

Lauantaina amarillossa pällistelyä.

Nachot uppos mulle ja Herra A:lle

Selfie x3

Lauantain bileasua. Uusi mekko päällä.

Selfie ja pääsiäisbrunat kehissä :D


Nepenmäen ala-aste.

Johanna ja nöpön ja nöpöstiinan haudalla.

Heidin ja Onnin selfie <3

Täti ja sen rakas Taika <3

Toivottavasti teillä lukijoilla pääsiäinen meni hyvin. Olkaa kiitollisia kaikesta ja näyttäkää läheisille aina se, miten tärkeitä he ovat <3

Tää viikko menee urheillen ja töissä käyden! Tämän päivän treenit meni hyvin ja oon taas intoa täynnä! Pieni breikki salista teki enemmän kun hyvää <3

Perjantaina ystäväni saapuu Helsinkiin. Sitä odotellessa <3 Ihanaa uuttaviikkoa lukijoille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)