sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Loma on kohta puolessa välin :)

Hei rakkaat lukijat! Toivottavasti tammikuu on alkanut hyvin ja ootte pysynyt uuden vuoden lupauksissa :)

Miulla on loma sujunut hyvin! Oon ottanut aurinkoa melkein joka päivä noin 4-5h :) parina päivänä oltiin retkellä lasten kanssa joten siellä ei otettu aurinkoa! Ja eilen oli pilvistä! 

Mutta hyviä uutisia! Oon käynyt tällä viikolla salilla 3x mikä oli matkan tavoite, että 3x viikossa salille. Yksi viikko tuli väliä heti uudenvuoden jälkeen, mutta ei haittaa, olin todella kipeä Riikan vetämästä perse ja jalka treenistä että kävelykin oli vaikeaa viikon verran :D ja asunnon sijainti kun on matalan vuoren päällä joten nousu tänne on jyrkkä niin eka viikko oli tuskaa:D
Huomenna alkaa uusi viikko! Joten salille menen jälleen! Tää meidän asunnon kuntosali on surkea, mutta saan treenattua siellä kuitenkin;ojentajia, olkapäitä, hauiksia, vatsoja, maastavetoja sekä kyykkyjä ja selkää! Teenkin 3x viikkoon treenin missä teen edellämainittuja liikkeitä oman mielen mukaan! Salin ilmastointi on paska, joten treenit on lyhkäsiä ja sisältää supereita! Se mitä aerobiseen tulee niin yllätytte! Meidän lähimmälle rannalle/kylään on noin 1,5km ja kävelen sen välin päivässä noin 2krt, eli kävelen päivässä noin 6km! Ja edelleen asunto sijaitsee vuorenpäällä joten mäkitreeniä joka päivä :D oon ihan loppu joku ilta :D kello 21:00 jo unilla :D ihana loma silti! Ruoka ei täällä kauheasti maistu kun on +31 oon tehnyt virheen että syön vaan 2 tai 3 kertaa päivässä. Aamupala on aina terveellinen ruispuuroa ja rasvatonta maustamatonta jogurttia ja hedelmiä :) kana ja riisi on myös kova sana! Kääk ihanaa siis kaikki! Oon siis onnellinen!

Äiti ja veljeni perheineen lähtee keskiviikkona ja siskoni tulee tänne. Ihanaa, ikävöin häntä niin!

Ikävä myös ystäviä Suomessa! Olette rakkaita! 

Teen kunnon matkapostauksen kun kotiudun, kotiin paluu pelottaa sillä 31.1 on luvassa Riikan treenit heti :D

Palataan taas pian <3

2 kommenttia:

  1. Sie näytät näissä kuvissa todella hyvältä, nainen! Vitsit, miten hyvää työtä olet tehnyt! <3

    Ja ihana loma siulla! Älä ihmeessä ota stressiä yhdestä salittomasta viikosta, itse asiassa kyllähän sellainenkin paussi tekee välillä ihan hyvää. Pitää muistaa antaa kropalle myös lepoa ja siellä kuumassa ilmassa se on syytä muistaa vielä tavallistakin paremmin!

    Ihanaa loppulomaa sinne ja kerrohan siskollesikin miulta terveisiä! <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lomaa!! Mäkin haluun sinne!! <3

    VastaaPoista

Pensamiento kiittää viestistäsi :)