tiistai 25. syyskuuta 2012

aaargh!!!

Mulla lähti sunnuntai iltana paikka hampaasta ja hammasta juilii inhottavasti, koitin saada eilen aikaa vaikituiseen hammaslääkäriin missä aina käyn (hammaspaikka), mutta siellä oli tooosi pitkät jonot ja suosittelivat toista paikkaa, ja huomenna menen sitten anesdenttiin, inhottavaa mennä toiseen paikkaan missä en oo ikinä käynyt, vielä kun hammaslääkäri pelkoa jonkin verran on :/
Eilinen meni osittain viettäessä vapaapäivää, mulla oli 12 aamupäivällä luokanvalvojan kanssa hops-keskustelu, ja opettaja sanoi, että kaikki hommat hanskassa! Eikun vain opiskelemaan täyttä häkää :) Sen jälkeen menin rakkaan ystäväni Saaran kanssa lounaalle ja siitä sitten menin kotiin pakkaamaan koululaukun ja lähdinkin ranskan-perusteet tunnille :) Tunnilla oli erittäin hauskaa, ja kieliä on aina mukava opiskella. Bonjour, Je m´appelle Heidi, joitain siis jäi mieleenkin :)
Haluaisinpa lähteä käymään Ranskassa vaikka ensivuoden puolella. Ihanaa olis lähteä rakkauden kaupunkiin oman kullan kanssa, täytyy toivoa, että siihen mennessä oma kulta jo olisi :)

Onko kukaan lukijoista käynyt Ranskassa? Onko siellä kiva shoppailla? Ja täytyykö olla mies jotta sinne voi mennä? xD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pensamiento kiittää viestistäsi :)